Viikset -solmioneula

34,90  sis. alv 24%

Tyylikäs puinen solmioneula. Taustaosa metallia.

Leveys 5 cm.

Tuotetunnus (SKU): SN292 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tiesitkö?

Solmioneula, solmionpidin, solmiopidike… Miksi sitä oikein käytetään? Onko sitä pakko käyttää? Ei tietenkään. Mutta kerromme monta hyvää syytä siihen.

  1. Se yksinkertaisesti toimii. Solmiosi pysyy paikallaan.
  2. Paikallaan pysymisen lisäksi, solmio ei ui ruuassa tai lääpi likaista autoa kun kurottelet asioihin.
  3. Solmioneula tuo persoonallisuutta. Sen avulla voit korostaa omaa tyyliäsi tai lisätä pienen hauskan mausteen kokonaisuuteen.
  4. Solmioneulalla voi edustaa tai se voi olla kannanotto. Osallistuessasi oman organisaatiosi tapahtumiin tai pikkujouluihin, voi solmioneulasi toimia tunnuksena.
  5. Solmioneula voi pelastaa sinut yllättävistä tilanteista, kun jäät jumiin esimerkiksi lukkojen taakse ja sinun tulee tiirikoitua ulos.
  6. Näytät yksinkertaisesti mahtavalta solmioneulan kanssa!

Koolla ja sijainnilla on väliä

Perussääntönä voidaan pitää, että solmioneulasi pituus on noin 70 – 80% solmiosi leveydestä. Solmiopidikkeen paikka tulisi aina olla kolmannen ja neljännen paidannapin välissä ylhäältä laskettuna. Solmioneulan tulisi olla suurinpiirtein samalla korkeudella takkisi taskun reunan kanssa ja ehdottomasti vaakatasossa. Solmiopidikkeellä on tärkeä tehtävä: se pitää solmiosi paikallaan, joten kiinnitä se sekä paitaasi, että solmioosi.

Muista vielä…

Solmioneula sopii lähes mihin tahansa tilaisuuteen, mutta älä käytä sitä hautajaisissa.