Verkkokaupan tilaus ja toimitusehdot

Voimassa 1.9.2020 alkaen.

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Oma Line Oy Ltd (Y-tunnus: 1969930-9). Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomen alueella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan välityksellä osoitteesta miesjakoira.fi.

Tilaukset vahvistetaan tilausvahvistuksella, joka toimitetaan asiakkaan sähköpostiin onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Hinnat

Tuotteiden hintoihin sisältyy 24% arvonlisävero. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näkyy:

 • Tilauksen tuotteet ja kappalemäärä
 • Laskun loppusumma
 • Arvonlisävero
 • Maksutapa

Verkkosivuilta löytyvän käyttäjätilin kautta asiakas voi tarkastella tilaushistoriaa, mikäli asiakas on rekisteröitynyt verkkokaupan asiakkaaksi tilauksen yhteydessä.

Asiakas saa Paytrail Oyj:ltä maksuvahvistuksen, jossa on kerrottu maksun summa, maksutunnus sekä päivämäärä. Asiakas voi olla yhteydessä Paytrailiin (020 718 1830 / asiakaspalvelu@paytrail.com) mikäli herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa.

Maksutavat

Tuotteet ja kuljetuksesta aiheutuvat postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 • Lasku / Osamaksu (Collector Bank)
 • MobilePay
 • Visa (Nets)
 • Mastercard (Nets)
 • American Express
 • OP
 • Nordea
 • Danskebank
 • S-Pankki
 • Säästöpankki
 • POP Pankki
 • Aktia
 • Handelsbanken
 • OmaSP
 • Ålandsbanken

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj on maksulaitos, jonka toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Toimitustavat ja -aika

Tuotteiden toimitusaika perustoimituksella on 2-7 arkipäivää. Mikäli tuotetta on varastossa, saman päivän aikana ennen klo 15 käsitellyt tilaukset ehtivät tavallisesti saman päivän kuljetukseen. Käsittelemme tilauksia arkipäivisin klo 7-16 välisenä aikana. Toimituksen kulut ja vaihtoehdot ovat nähtävillä kassa-sivulla. Haluamme varmistaa tuotteidemme moitteettoman kunnon, jonka vuoksi lähetämme tuotteemme postin paketteina, emmekä esimerkiksi kirjeessä.

Kassalla on mahdollisuus myös valita pikatoimituksen, jolloin lähetämme tilauksen pikapakettina. Tällöin toimitusaika on 1-3 päivää, Postin toiminnoista riippuen. Kehotamme aina asiakkaita ottamaan yhteyttä meihin, mikäli olet epävarma tuotteiden toimitusajoista ja niiden ehtimisestä esimerkiksi tärkeisiin juhliin.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tilauksen palauttamisesta pyydämme ilmoituksen esimerkiksi sähköpostilla: asiakaspalvelu@miesjakoira.fi

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
tilausnumero
tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä
nimesi
osoitteesi
puhelinnumerosi

Palautusosoite:
Oma Line Oy Ltd
Jousitie 7
20760 Piispanristi

Postin asiakaspalautustunnuksemme on: 601077

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@miesjakoira.fi.

Verkkokaupan ylläpitäjän saat kiinni myös numerosta 0400 377 103 (Noora).

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Kun palautus on vastaanotettu, palautusprosessi lähtee automaattisesti käyntiin ja hyvitys tuotteesta / tuotteista tehdään asiakkaalle sille tilille, jolta maksu on alun perin suoritettu.

Ongelmatilanteet ja virheet

Mikäli lähettämämme tuote on viallinen tai väärä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme kirjallisesti: asiakaspalvelu@miesjakoira.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio logistiikkakumppanille. Ilmoituksen vahingoittuneesta lähetyksestä postille voit tehdä täältä.

Tietosuoja

Tässä verkkokaupassa noudatetaan Oma Line Oy Ltd:n tietosuojaselostetta.