Monipuolinen, vaihtuva
& mielenkiintoinen

Mies & Koira on nykyajan herrasmiehen verkkokauppa, joka tarjoaa asiakkailleen asustekaapin kulmakiviä ja persoonallisia yksityiskohtia pukeutumiseen – itselle tai lahjaksi.

Herrasmies -käsitteen takana voi olla ajatus 1800-luvun tahdikaskäytöksisestä miehestä, jonka jokainen ele on harkittu, olemus huoliteltu ja pukeutuminen taidokkaalla käsityöllä viimeistelty. Toisinaan sanalla voidaan tarkoittaa myös nykyajan miestä, joka on kohtelias ja ulkoiselta olemukseltaan vähäeleisen käytännöllinen. Termi ei rajoita kantajaansa tai aseta hänelle määreitä. Herrasmies on jokaisen miehen erityinen hetki, arkisten päivien identiteetti tai oma käsite. Herrasmies voi olla kuka tai mikä tahansa.

Verkkokauppamme tarjoaa asusteita ihan kaikille. Kuka niitä ikinä tarvitseekaan. Haluamme inspiroida ja herättää tunteita. Haluamme auttaa ja palvella. Tarkoituksemme on tuoda kuluttajien ulottuville laaja valikoima asusteita arkipukeutumiseen, työpukeutumiseen sekä juhlapukeutumiseen. Kätevästi klikkauksen päähän.
Jokaisen tuotteemme fiilis ja persoona muodostuu sille valikoiduista kuvioista, värivaihtoehdoista sekä laadukkaista materiaaleista. Jokainen tyyli on erilainen – siksi valikoimaamme maustetaan vaihtuvilla kausituotteilla. Aina jotakin uutta.

Jos Mies & Koira olisi ihminen, olisi hän kenties parrakas -67 vuoden kuplavolkkarilla ajeleva mukava herrasmies, joka rennon tyylikkäällä otteellaan loisi omaa polkuaan. Hän pukeutuisi murrettuihin sävyihin ja käyttäisi pukeutumisessaan värejä rohkeasti – kokonaisuuden silti pysyttyä harkittuna. Hän olisi kaikille kohtelias ja kätellessä katsoisi kuulijaansa suoraan syvälle silmiin. Hän kääntäisi huopahattunsa reunaa aavistuksen enemmän oikealle, samalla virnistäen ja jälkeensä hänestä jää mieto sikarin tuoksu. Miehen perässä lönkyttelee uskollinen beagle, joka seuraa isäntäänsä kaikkialle. Ruoka-aikaan hän tosin saattaa olla hetkellisesti kiireinen…

Mies & Koira brändin kulmakivinä ovat laadukkaat materiaalit ja tarkoin valittu, vaihtuva tuotevalikoima. Meille on tärkeää toimintamme kotimaisuus ja ekologisuus. Pyrimmekin suosimaan lähellä tuotettuja asusteita ja tarkastelemme toimintatapojamme kehittäen niitä kohti ympäristöystävällisempiä valintoja.

Matex logo

Toimittajana Matex Oy

Tuotteemme toimittaa pääasiassa toimistomme alakerrassa toimiva ompelimo Matex Oy, joka on monelle kuluttajalle tuttu kotimaisuuden ja korkean laadun symboli. Vuodesta 1955 toiminut perheyritys valmistaa solmioita, rusetteja, taskuliinoja, juhla- ja frakkiliivejä sekä tuo maahan erilaisia mallistoonsa sopivia – pääosin EU:n alueella tuotettuja miesten pukeutumiseen kuuluvia asusteita.

Muun tekstiilituotannon siirtyessä ulkomaille Matex Oy on pitänyt solmio- ja rusettituotannon edelleen kotimaassa. Matexin arvomaailma ei ole vuosikymmeninen aikana muuttunut – he ylläpitävät korkeaa kotimaista osaamista ja käsityön laatua, tuotteiden pitkää elinkaarta, sekä kestävää kehitystä. Matex valvoo tarkasti tuotantoaan aina kankaan valinnasta lopputuotteeseen asti.

Mies & Koira -verkkokaupan etuna on ehdottomasti naapurina toimiva kotimainen tuotanto, josta saa tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla pakattua tuotteita kuljetukseen.

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää palveluumme, tuotteisiimme tai pukeutumiseen liittyen.

Mies & Koira asiakaspalvelu
Oma Line Oy Ltd, 1969930-9
Jousitie 7
20760 Piispanristi

asiakaspalvelu@miesjakoira.fi